Elroy vom Hexenbrauk (Civar)

Zijn verhaal

Civar1


Civar is sinds juli 2010 in de leffact roedel opgenomen. De tweede hond en de tweede reu. Na lang overwegen is er besloten om een hond erbij te nemen. Boris is duidelijk een roedelhond en verdient dan ook een roedel wanneer zijn baasje er niet is. Civar is de ideale partner voor Boris. Hij is actiever en zeer onderdanig vergeleken met Boris. Samen spelen ze ontzettend veel waarbij Civar vaak uitdaagt om te spelen. Belangrijk is Civar in de roedel om zijn rol net als Boris te kunnen invullen. Hij heeft een duidelijke rol als Omega. Civar is stabieler aan het worden en daar wordt blijvend met de hele roedel hard aan gewerkt. Civar is meer dan 2 jaar oud(3-5-2010) heeft een schofthoogte van 66 cm. en weegt 38 kg.

Zijn ouders

Dusty

Papa Dusty (Dusty vom Wolfsweiher)

Xana

Mama Xana (Xana von Schloß Bladenhorst)


Zijn gedrag

Civar is het best te omschrijven als een "vriend". Hij is zachtaardig, zoekt gezelschap, is alert en leert razendsnel. Hij heeft moeite met eerste ontmoetingen en ontmoet andere hondjes dan ook liever voor de tweede keer. Als Omega in de roedel heeft hij het soms moeilijk maar accepteert zijn rol al op zo'n jonge leeftijd. Niets meer dan respect van zijn baas! Als leider van de roedel is het vaak lastig om de leiding te nemen door zijn overgevoeligheid voor autoriteit. Maar ook voor Civar geldt; hij verdient balans en stabiliteit dus zijn leider geeft nooit op! Civar heeft de volgende cursussen doorlopen;

  > Puppycursus
  > Gehoorzaamheid A (als beste van de groep)
  > Gehoorzaamheid B (gehaald)
  > Voortgezet Elementaire Gehoorzaamheid (gehaald)
  > Behendigheid Basis (getoetst en gehaald)

Alle cursussen worden gevolgd bij de (K.C. Arnhem).

Zijn prijzen

Civarshow

Civar heeft nu 3 shows meegedaan, bij de ADRV, DASV-EV en de NODHV. Bij de NODHV deed hij voor eht eerst in de Open Klasse mee en is hij knap 2e geworden achter zijn halfbroer Boris.

  > 3e plaats World Champion Show (Junghund Klasse)
  > Vize-Europasieger DASV-EV(Junghund Klasse)
  > 2e plaats NODHV Midwintershow (Open Klasse)

Contact

Ik wil contact, klik hier

Boris

Boris

Civar

Civar

D-Day

D-Day

cesar

Cesar Millan website

Leffact

Leffact Training & Coaching

© 2011 www.Leffact.nl