Dalton vom Hexenbrauk (Boris)

Zijn verhaal

Boris1


Boris is sinds november 2009 in de leffact roedel opgenomen. De eerste hond en dus de eerste reu. Na lang overwegen is er besloten om een hond te nemen. Mijn vader, Leo Feith, was vroeger instructeur bij de KC Zwolle en een collega instructeur Jan Snijder had een aantal honden. Het mooiste exemplaar was Quintem, een ODH, met een goed karakter en een imposant voorkomen. Hij is de reden geweest dat ik graag een ODH wilde hebben. Na lang zoeken kwam ik uit in Duitsland bij Marion König. Zij had op het juiste moment een nestje van voorkomende ouders. Na een aantal bezoeken mocht kleine Boris mee naar Nederland. Kleine Boris werd al snel groot en inmiddels is hij meer dan 3 jaar oud(20-9-2009) heeft hij een schofthoogte van 64,5 cm en weegt hij 40 kg.

Zijn ouders

Dusty

Papa Dusty (Dusty vom Wolfsweiher)

Hilka

Mama Hilka (Hilka von Schloß Bladenhorst)

Zijn gedrag

Boris is het best te omschrijven als een rustige, dominante, alerte en vriendelijke hond voor zijn roedel. Dit betekent ook dat je Boris zeer gedisciplineert dient op te voeden om stabiel te blijven. Hij speelt graag en dat zorgt voor een goede focus,via de bal, op de baas. Boris heeft de volgende cursussen doorlopen;

  > Puppycursus
  > Gehoorzaamheid A
  > Gehoorzaamheid B(als beste van de groep)
  > Voorgezet Elementaire Gehoorzaamheid (als beste van de groep)
  > Gedrag en Gehoorzaamheid Basis (gehaald met 243 punten)

Alle cursussen worden gevolgd bij de (K.C. Arnhem).

Zijn prijzen

Borisshow


Boris heeft nu een aantal shows meegedaan bij de ADRV, DASV-EV en de NODHV. Inmiddels heeft hij twee titels behaald. Met name zijn bouw is erg sterk. Zijn heupen(HD vrij) en ellebogen(ED-0) zijn goed. Zijn Pennhipp score is Links 0,28 en rechts 0,28 en dus ook uitstekend. Tijdens de shows is met name zijn gedrag opvallend goed naar andere honden.

Boris heeft de volgende resultaten op shows behaald;

  > 4e plaats World Champion Show (Open Klasse)
  > 1e plaats Holland Sieger Schau (Open Klasse)
  > 3e plaats World Champion Show Zuchtgruppe (met mama Hilka)
  > 1e plaats NODHV Midwintershow (Open Klasse)

Contact

Ik wil contact, klik hier

Boris

Boris

Civar

Civar

D-Day

D-Day

cesar

Cesar Millan website

Leffact

Leffact Training & Coaching

© 2011 www.Leffact.nl